Dozvedieť sa viac O našom menu
Pondelok - 22. 4. 2024
objednávky: 0904 609 699
Utorok - 23. 4. 2024
-
0,33l Paradajková polievka so strúhaným syrom
-
0,33l Slepačí vývar s krupicovými haluškami a koreňovou zeleninou
Streda - 24. 4. 2024
-
0,33l Kelová polievka so zemiakmi, chlieb
-
0,33l Slepačí vývar s mäsom, rezancami a koreňovou zeleninou
Štvrtok - 18. 4. 2024
-
0, 33l Krémová polievka z hríbov s krutónmi
-
0, 33l Slepačí vývar s mäsom, rezancami a koreňovou zeleninou
-
120/160g Koháryho tanier - ohnivé bravčové mäso s dusenou ryžou a bundáš chlebom
-
Šéf kuchár ponúka
120/160g Kuracie rezančeky na rokfortovej omáčke, opekané zemiaky
-
120/160g Šišky s džemom
Piatok - 5. 4. 2024
-
0, 33l Fazuľová sedliacka polievka, chlieb
-
0, 33l Slepačí vývar s mäsom, rezancami a koreňovou zeleninou
-
120/160g Bravčové na slivkovo-vínnej omáčke, 1/2 opekané zemiaky, 1/2 dusená ryža, čalamáda
-
120/160g Kuracie prsia “Labužník”, zapekané so syrom, šunkou a broskyňou, zemiaková kaša
-
250g Palacinky s lekvárom
Týždenný špeciál
Polievky
-
Polievka dennej ponuky, do poznámky napíšte ktorá
Utorok: Šošovicová polievka, Franzúzska s mušličkami
Streda: Fazuľová kyslá s údeným mäsom, chlieb, Hovädzí vývar zo špičkových kostí s rezancami a koreňovou zeleninou
Ryby
-
Steak z lososa na grilovanej zelenine
(1,4,7) 150g
Špeciality šéfa kuchyne
-
Pečené bravčové koleno na pive (1,3,7,10)
750g kapusta, baranie rohy, horčica, chren
(1,3,7,10) -
Pečené bravčové rebrá
500g, horčica, chren, feferóny, uhorka, kyslá obloha, chlieb
Jedlá z bravčoviny
-
Bravčový čiernohorský rezeň
150g, 1,3,7 -
Ohnivé bravčové soté v chrumkavej zemiakovej placke
150g, 1,3,7 -
Vyprážaný bravčový rezeň
v ponuke aj XXL, v prípade záujmu, napíšte prosím do poznámky
150g, 1,3,7 -
Ohnivé bravčové soté v chrumkavej zemiakovej placke
150g, 1,3,7
Jedlá z hydiny
-
Kurací plátok na prírodno, na hríbovej omáčke (1,3,7)
150g, kurací steak na dubákovom kréme -
Kuracie stripsy (1,3,7)
200g -
Kuracie prsia na prírodno, s grilovanou zeleninou (1,3,7)
150/200g, štavnaté kuracie prsia podávané s grilovanou zeleninou -
Vyprážaný kurací rezeň so sezámom (1,3,7,11)
150g -
Gyros tanier s čerstvou zeleninou hranolkami a dressingom (1,3,7)
300g -
Kuracie prsia Labužník (1,3,7)
150g, zapekaný kurací steak so syrom šunkou a broskyňou -
Vyprážaný kurací gordon bleu (1,3,7)
150g, gordon bleu s grilovanou zeleninou -
Chrumkavé kačacie prsia s omáčkou z červeného vína (1,3,7)
220g, chrumkavé kačacie prsia s omáčkou z červeného vína a brusníc
Špeciality slovenského baču
Jedlá pre najmenších
Bezmäsité jedla
Cestoviny
-
Penne Arrabbiata (1,3,7)
350g, so slaninou, cesnakom, chilli a parmezánom v paradajkovej omáčke -
Penne s kuracími prsiami (1,3,7)
350g, penne s kuracími prsiami a čerstvými šampiňónmi v krémovej syrovej omáčke so syrom Parmezán -
Špenátové tagliatelle s čerstvým lososom (1,3,4,7)
350g, špenátové tagliatelle s čerstvým lososom a smotanovou omáčkou so slaninkou, cesnakom, chilli a syrom Parmezán
Šaláty
-
Grécky šalát so syrom Feta (1,3,7)
350g, grécky šalát so syrom Feta (paradajky, paprika, uhorka, olivy) -
Caesar šalát (1,3,7)
350g, caesar šalát -
Zeleninový šalát s tuniakom a olivami (1,3,4,7)
300/50g
Dezerty
-
Palacinky plnené lekvárom/nutellou (1,3,7)
280g, palacinky plnené lekvárom/nutellou so šľahačkou a toppingom -
Horúca láska (3,7)
150g, vanilková zmrzlina s horúcimi malinami alebo lesným ovocím -
Gaštanové pyré so šľahačkou (1,3,7)
150g, gaštanové pyré so šľahačkou a čokoládovým toppingom
Prílohy
-
Varené zemiaky
200g -
Steakové hranolky
150g -
Opekané zemiaky
150g -
Zemiaková kaša
150g -
Zemiakové hranolky
150g -
Zemiakové dukáty
150g -
Štúchané zemiaky na cibuľke
150g -
Dusená ryža
150g -
Grilovaná zelenina
150g -
Košík pečiva
250g -
Parená knedle
160g
Obložené misy (OBJEDNÁVAŤ MINIMÁLNE 1 DEŇ DOPREDU!)
DO POZNÁMKY NAPÍŠTE, NA KEDY TO PRESNE POTREBUJETE, prípadné zmeny v obsahu tiež do poznámky!